ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Ήταν όλοι εκεί!"

"Ήταν όλοι εκεί!"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) ο καθιερωμένος αγιασμός του Κολοσσού Ρόδου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) ο καθιερωμένος αγιασμός του Κολοσσού Ρόδου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

" Με τις ευχές όλων για μία καλή και επιτυχημένη σεζόν πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός του Κολοσσού H Hotels στο «Βενετόκλειο», τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Iεράς Mητρόπολης Pόδου πάτερ Iωάννη Xαλικιά.

Το «παρών» στο κλειστό έδωσαν , ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Σάββας Καλαθενός, ο Περιφερειακός εντεταλμένος Σύμβουλος και Μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ κ. Παναγιώτης Κουνάκης, ο χορηγός του ονόματος κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου, σύσσωμα τα ΔΣ της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας, οι Ακαδημίες και ο φίλαθλος κόσμος.

Μετά τον αγιασμό το μικρόφωνο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Κόκκινος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ