ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Γεωργαλλής: "Σοβαροί και προσεκτικοί"

Γεωργαλλής: "Σοβαροί και προσεκτικοί"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γεωργαλλής αναφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, ξεκαθαρίζοντας πως το σημαντικότερο ρόλο θα παίξει η άμυνα

Στον Κολοσσό συνεχίζεται με αυξημένη ένταση η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στο "Δ. Κραχτίδης".

Μοναδικός απών για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό του και βρίσκεται εκτός έδρας.

Ο Βασίλης Φραγκιάς και ο συνεργάτης του Μιχάλης Κουταλιανός δηλώνουν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές τους.

Στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Γεωργαλλής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής τονίζοντας: "Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει η άμυνα. Εκεί πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί για να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες. Γνωρίζουμε φυσικά ότι ο Κ.Α.Ο.Δ. στην έδρα του είναι πολύ δυνατός".

Παράλληλα, σχολίασε και τον στόχο που έχουν οι "θαλασσί" από εδώ και στο εξής κι ενώ βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας: "Εμείς θέλουμε να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση, που είναι και ο στόχος μας. Θεωρώ ότι η άμυνα και ο ρυθμός θα κρίνει το παιχνίδι. Φυσικά πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του Κ.Α.Ο.Δ., ο οποίος διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νομίζω ότι με τον τρόπο αυτό έχουμε δώσει το στίγμα μας.

Είμαστε σε καλή κατάσταση και κοιτάζουμε μόνο τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλες ομάδες. Σε κάθε παιχνίδι ο πρωταγωνιστής είναι διαφορετικός και η ομάδα μας δεν τα περιμένει όλα από 1-2 παίκτες".

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει… Κ.Α.Ο.Δ., θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (09:00) και στις 12:40 η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Δράμα. Όπως είναι γνωστό η συνάντηση με τον Κ.Α.Ο.Δ. θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (12:30), προκειμένου η ομάδα μας να προλάβει την πτήση το ίδιο βράδυ για τη Ρόδο.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ