ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φιλικό με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Φιλικό με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη το απόγευμα ξεκινάει ξανά η προετοιμασία του Κολοσσού και με δεδομένο ότι μεσολαβεί το ρεπό για την Basket League ΟΠΑΠ προγραμματίστηκε φιλικό με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Βασίλης Φραγκιάς στους παίκτες του Κολοσσού για να ξεκουραστούν από την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν κάθε εβδομάδα, την Τετάρτη επιστρέφουν στο γήπεδο.

Η ομάδα το προσεχές Σάββατο (19:00) θα φιλοξενήσει σε διεθνές φιλικό παιχνίδι τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, βγήκε η ανακοίνωση για τα εισιτήρια εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι από σήμερα (10:00-15:00) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 15:00).

Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και θα συνεχιστεί αύριο και την Παρασκευή, τις ίδιες ώρες. Επίσης τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η προπώληση επίσης από τα γραφεία του συλλόγου μας. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 20 ευρώ και καλό θα είναι για τον φίλαθλο κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση".

Έναρξη συνεργασίας

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία ΔΑΝΕΛΛΑΚΗΣ (έπιπλα ξενοδοχείων, εξοπλισμός ξενοδοχείων). Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΔΑΝΕΛΛΑΚΗΣ για τη συνεργασία.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ