ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Έτοιμος ο Κολοσσός για το ματς με τον ΚΑΟΔ

Έτοιμος ο Κολοσσός για το ματς με τον ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός Ρόδου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στη Ρόδο, σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Μηνά Γκέκου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου συνεχίζεται για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στο "σμαραγδένιο νησί", όπου οι παίκτες του Μηνά Γκέκου θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (12:00) με τον Κ.Α.Ο. Δράμας ξεκίνησε η ομάδα μας σήμερα το πρωί στο «Βενετόκλειο». Ο Μηνάς Γκέκος και ο συνεργάτης του Μιχάλης Κουταλιανός προετοιμάζουν τους αθλητές μας για το ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και στην αναμέτρηση της Κυριακής η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο «θαλασσί» στρατόπεδο και η ομάδα μας ξεκίνησε πάνοπλη την προετοιμασία της για τη συνάντηση στο «Βενετόκλειο». Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσής των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ