ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Έτοιμοι για το All Star Κivotos!

Έτοιμοι για το All Star Κivotos!
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός επιστρέφει την Τετάρτη στις προπονήσεις και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στο φιλανθρωπικό τουρνουά "All Star Kivotos"

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Κολοσσός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του ρεπό που έχει στο πρωτάθλημα και έτσι ο Βασίλης Φραγκιάς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του έως την Τετάρτη.

Άλλωστε, οι "θαλασσί" έχουν κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δικαιούνται κάποιες μέρες ξεκούρασης, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Οι "θαλασσί" μετά το ρεπό καλούνται να παίξουν στο Σ.Ε.Φ. με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (27 Νοεμβρίου), ενώ θα επιστρέψουν στη Ρόδο, στις 3 Δεκεμβρίου για το εντός έδρας παιχνίδι με την ισχυρή Ε.Κ. Καβάλας.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της Κυριακής… Στο τουρνουά All Star Kivotos, θα συμμετάσχει και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Πρόκειται για μία οργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο τουρνουά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για κοινωφελή σκοπό.

Φέτος σε συνεργασία με την ομάδα μας η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή (10:30-14:30) στο «Βενετόκλειο» και σ’ αυτή θα πάρουν μέρος και οι αθλητές του συλλόγου. Μάλιστα με την ομάδα της «Κιβωτού» θα αγωνιστούν, ο προπονητής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Βασίλης Φραγκιάς και ο team manager Γιώργος Γκοτζογιάννης.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ