ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Επέστρεψε ο Ματσαμάς στον Κολοσσό

Επέστρεψε ο Ματσαμάς στον Κολοσσό

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την επιστροφή στο ρόστερ της ομάδας, του Σάββα Ματσαμά ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα των "θαλασσί"

Στη Ρόδο και τον Κολοσσό επιστρέφει εν όψει της νέας σεζόν, ο Σάββας Ματσαμάς ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ.

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Σάββα Ματσαμά, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, που ξεκίνησε το μπάσκετ" , ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Κολοσσός.

Ο Σάββας Ματσαμάς είναι 24 ετών (γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1988), έχει ύψος 1.90, παίζει στις θέσεις «1» και «2» και αποτελεί «γέννημα- θρέμμα» του συλλόγου μας, αφού ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες. Τη σεζόν 2006-07 μετακόμισε στην Αθήνα και για τρία χρόνια έπαιξε στον Παπάγου, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική.

Τη χρονιά 2009-10 πήρε μεταγραφή για τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, με τον οποίο έπαιξε στον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Α.Σ.Ε. Δούκα, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Σάββας Ματσαμάς μίλησε για τη μεταγραφή του, στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της κατάστασης: "Είναι τιμή για μένα να παίξω ξανά στην ομάδα που ξεκίνησα το μπάσκετ.

Ξέρω πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός σ’ αυτό το επίπεδο είναι μεγάλος και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα αγωνιστώ με αθλητές που θαύμαζα από μικρός και θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτούς".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ