ΚΑΒΑΛΑ

Χουγκάζ ο εκλεκτός

Χουγκάζ ο εκλεκτός

Ο Κρις Χουγκάζ θα είναι από αύριο όταν και αναμένεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση ο νέος τεχνικός της Καβάλας και διάδοχος του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Κρις Χουγκάζ από την πρώτη στιγμή που είχε διαφανεί η μη παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας και οριστικοποιήθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας αποτελούσε την πρώτη επιλογή του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Ο Χουγκάζ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να ανακοινωθεί αύριο από την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επιστρέφοντας στο τεχνικό τιμ της μετά από δύο χρόνια απουσίας. Διάστημα στο οποίο βρέθηκε ο προκάτοχός του Δημήτρης Πρίφτης.

Στην προηγούμενη παρουσία του στο τεχνικό τιμ της Καβάλας ο Χουγκάζ είχε αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη αρχικά του Κώστα Πιλαφίδη και ακολούθως του Βαγγέλη Αλεξανδρή ενώ στην διετία που μεσολάβησε πήρε το βάπτισμα του πυρός ως πρώτου προπονητή σε ομάδα Α1.

Συγκεκριμένα είχε αποτελέσει τον προπονητή με τον οποίο είχε ολοκληρώσει ο Ηρακλής την παρουσία του στην Α1 την περίοδο 2010-2011 - από την 17η έως την 26η - ενώ στην φετινή είχε αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Βλάχου στην άκρη του πάγκου του ΟΦΗ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ