ΚΑΒΑΛΑ

Τιμήθηκαν Παπακωνσταντίνου, Στεφανίδης

Τιμήθηκαν Παπακωνσταντίνου, Στεφανίδης

Σε μία σεμνή τελετή, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδας της Καβάλας, ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο αρχηγός Χριστόφορος Στεφανίδης

Σε μία σεμνή τελετή την Κυριακή το βράδυ, στο ημίχρονο του τελικού αγώνα των αγοριών του Πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Καβάλας, η «Δηλωφέλεια» τίμησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, κ.Κώστα Παπακωνσταντίνου, καθώς και τον αρχηγό της ομάδας, Χριστόφορο Στεφανίδη.

Την τιμητική πλακέτα στον κ. Παπακωνσταντίνου για την πολύχρονη προσφορά του στο Καβαλιώτικο μπάσκετ, παρέδωσε ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Κωστής Σιμιτσής, ενώ τον αρχηγό της Ε.Κ.Καβάλας τίμησε ο πρόεδρος της «Δημωφέλειας», κ.Στέλιος Σχοινάκης.

Για τη βράβευση του από το Δήμο Καβάλας, ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, τόνισε: "Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν κάποιοι την προσφορά σου. Σ’ αυτό τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι δεν ήμαστε μόνοι μας. Πάντα είχαμε και έχουμε στο πλευρό μας, το δήμαρχο Καβάλας, κ.Κωστή Σιμιτσή. Είναι άνθρωπος που γνωρίζει το μπάσκετ και καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες".

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, δήλωσε: "Αυτό το βραβείο με γεμίσει χαρά και συνάμα συγκίνηση. Είναι ένα βραβείο που ανήκει σε όλη την ομάδα, τους παίκτες, το προπονητικό τήμ και τη διοίκηση που καθημερινά είναι κοντά μας".

Τιμήθηκαν Παπακωνσταντίνου, Στεφανίδης

Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσας

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ