ΚΑΒΑΛΑ

Τέλος ο Πρίφτης από την Καβάλα

Τέλος ο Πρίφτης από την Καβάλα
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Καβάλα ανακοίνωσε επισήμως πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Δημήτρης Πρίφτης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας αποτελεί ο Δημήτρης Πρίφτης, καθώς η ΚΑΕ αποφάσισε να διακόψει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Πρίφτης έχει αυτό το διάστημα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα που μάλιστα αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης (14:50) για τη Λιθουανία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Καβάλας:

"Μετά από δύο χρόνια άψογης και εποικοδομητικής συνεργασίας, σε μία διαρκώς δύσκολη από κάθε άποψη περίοδο του Ελληνικού μπάσκετ, την κατάκτηση της 6ης θέσης για δύο συνεχόμενα χρόνια, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Δημήτρη Πρίφτη.

Η Ομάδα μας ευχαριστεί εγκάρδια τον κ. Πρίφτη για την προσφορά του στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη περιοχή μας και εύχεται να συνεχίσει την πετυχημένη του καριέρα".

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της 26ης Μαΐου και πριν αναχωρήσει από την Καβάλα ο Πρίφτης για την Αθήνα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Συνάντηση που ήταν η δεύτερη μεταξύ των δύο αντρών και μετά την πρώτη που αφορούσε τον διακανονισμό της οφειλής στο πρόσωπό του αυτή είχε να κάνει με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που αν γινότανε θα ήταν για τρίτη συνεχόμενη, με τον Έλληνα τεχνικό να είχε τονίσει πως θα απαντούσε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Καράκας. Δηλαδή μέχρι την Δευτέρα. Προ τριημέρου.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών όπου εκφράστηκε από κοινού διάθεση συνέχισης της συνεργασίας τους αλλά με αύξηση της πρότασης που είχε κατατεθεί στην συνάντηση που είχε γίνει στην συνάντηση στην Καβάλα.

Σε μία επικοινωνία όπου οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σαββατοκύριακο χωρίς όμως να υπάρξει επικοινωνία μέχρι σήμερα που υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας όπου ουσιαστικά έβαλε τέλος στην διάθεσή της να διατηρήσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον Πρίφτη στην άκρη του πάγκου της.

Ένα από τα ονόματα που έχουνε ήδη ακουστεί για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας της νέας αγωνιστικής περιόδου ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Πρίφτη είναι ο Κρις Χουγκάζ την ίδια ώρα που ο Πρίφτης φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ικάρου Καλλιθέας και του Πανιωνίου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ