ΚΑΒΑΛΑ

Συνέχεια με προπονήσεις

Συνέχεια με προπονήσεις
INTIME SPORTS

Με προπονήσεις θα συνεχιστεί τελικά η συντήρηση της Καβάλας εν όψει του υπολοίπου της κανονικής περιόδου. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Δημήτρης Πρίφτης όσο και αν έψαξε και επέμεινε για την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο τεχνικός της Καβάλας θα αρκεστεί σε προπονήσεις.

Ο αρχικός του στόχος ήταν για την διεξαγωγή κάποιου φιλικού για χθες Τετάρτη αφότου δεν κατέστη δυνατό για το περασμένο Σάββατο και όπως αποδείχθηκε σήμερα ούτε και για μεθαύριο Σάββατο.

Οι επαφές τις οποίες είχε ο Πρίφτης ήταν με τους ιθύνοντες των ΠΑΟΚ, Άρη αλλά και του γειτονικού ΚΑΟΔ χωρίς όμως όπως αποδείχθηκε να εισπράξει κάποια θετική απάντηση.

Ακόμη και στην περίπτωση να χρειαστεί η αποστολή της Καβάλας να ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη ή Δράμα ώστε να παίξει κάποιο φιλικό παιχνίδι και να μην υποχρεώσει τον αντίπαλό της να έρθει στην έδρα της το κλειστό της Καλαμίτσας.

Κι επειδή από χθες φαινότανε πως δύσκολα να υπήρχε ανατροπή δεδομένων και διεξαγωγή κάποιου φιλικού παιχνιδιού ο Πρίφτης θέλοντας να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση προγραμμάτισε ένα εσωτερικό διπλό.

Σε αυτό είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει κάποια σχήματα θέλοντας να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Καραθανάση που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το οστικό οίδημα που είχε υποστεί και υπολογίζεται να είναι έτοιμος μόνο για τα πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται πως η Καβάλα αναμένει τον ορισμό του παιχνιδιού της με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ολοκληρώνοντας μετά από το τετραήμερο ρεπό του Πρίφτη την δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ένα τετραήμερο ρεπό που είχε ακολουθήσει της νίκης της Καβάλας επί του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας και η οποία την είχε φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της 6ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουνε.

Χθες το βράδυ τέλος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα σε ξενοδοχείο της πόλης με φόντο το καλύτερο φινάλε σε μία χωρίς αμφιβολία πετυχημένη χρονιά.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ