ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση με Γκαγκαλούδη-Γκράντι

Συνάντηση με Γκαγκαλούδη-Γκράντι
INTIME SPORTS

Γιάννης Γκαγκαλούδης και Άντονι Γκράντι θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν από την Καβάλα με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να είναι στον δρόμο για το κλειστό της Καλαμίτσας.

Το απόγευμα Γιάννης Γκαγκαλούδης και Άντονι Γκράντι έχουνε σε συνάντηση από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Σε αυτήν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γκαγκαλούδης θα λύσει το συμβόλαιό του και στον Γκράντι που είναι ουσιαστικά απολογία αναμένεται να επιβληθεί σίγουρα χρηματικό πρόστιμο.

Μία κλήση σε απολογία που προέκυψε μετά την πρωινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου, με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκο Πενταζίδη, και τον τεχνικό της Άγγελο Κορωνιό.

Όπως και να έχει Γκαγκαλούδης και Γκράντι δεν υπολογίζονται πλέον από τον Κορωνιό, στον οποίο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας του έχει δώσει εν λευκώ την διαχείριση του υλικού, και βρίσκεται σε αναζήτηση σίγουρα ενός ή και δύο παικτών.

Ο ένας εξ αυτών σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς ενώ ο άλλος κάποιος Αμερικανός περιφερειακός που ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Από χθες εξάλλου βρίσκεται στην Καβάλα ο Εσθονός φόργουορντ Γκρεγκόρ Άρμπετ που σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κορωνιού και την Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ρέθυμνο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ