ΚΑΒΑΛΑ

Στο ψάξιμο για σέντερ

Στο ψάξιμο για σέντερ
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης από το απόγευμα του Σαββάτου (3/04) μετά την ήττα της Καβάλας στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη αναζητεί εσπευσμένα έναν σέντερ.

Η αποχώρηση του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ σε συνδυασμό μετά και την χθεσινή εικόνα της Καβάλας στην ήττα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο είχε σαν αποτέλεσμα ο Δημήτρης Πρίφτης να ξεκινήσει την αναζήτηση σέντερ.

Κοινοτικού, Αμερικανού ή ακόμη Έλληνα παίκτη ρακέτας είναι το τελευταίο που απασχολεί τον τεχνικό της Καβάλας αφού αυτό που θέλει είναι να τον έχει στην διάθεσή του αν είναι δυνατόν αύριο κιόλας.

Ο Πρίφτης ωστόσο αν και βρίσκεται σε ανοιχτή με εκπροσώπους παικτών αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή βάση των χρημάτων που μπορούνε να διατεθούνε μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον.

Δεδομένης και της σημασίας του παιχνιδιού που ακολουθεί την Τετάρτη (07/03) στο κλειστό της Καλαμίτσας με τον ΚΑΟΔ το βάρος του έχει πέσει στο τι υπάρχει στην Ευρώπη τόσο από κοινοτικούς όσο και από Αμερικανούς.

Εξάλλου ο Πρίφτης μετά την αποχώρηση των Τράβις Γκάρισον και Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ έχει δύο κενές θέσεις ξένων που σημαίνει ότι του δίνεται η δυνατότητα να κινηθεί πιο ευέλικτα.

Από εκεί και πέρα σε ρυθμούς θεραπείας κινήθηκαν σήμερα οι Σωτήρης Καραποστόλου, Βασίλης Σίμτσακ και Μάικ Τέιλορ που αποχώρησαν τραυματίες από το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο πρώτος με ενοχλήσεις στην γάμπα του και οι άλλοι δύο στο γόνατο αν και όλα δείχνουνε πως και οι τρεις θα μπορέσουνε να δώσουνε το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΚΑΟΔ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ