ΚΑΒΑΛΑ

Σίμτσακ: "Να είμαστε σοβαροί"

Σίμτσακ: "Να είμαστε σοβαροί"
INTIME SPORTS

Ο παράγοντας έδρα και η σοβαρότητα που θα επιδείξει η Καβάλα στο παρκέ, θα είναι καταλυτικά για τον αγώνα της Κυριακής με το Περιστέρι (12/2, 4μ.μ.) σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμτσακ

Με στόχο να παραμείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας, η Καβάλα υποδέχεται το Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Σίμτσακ παραδέχτηκε πως η Καβάλα έχει ένα δύσκολο ματς μπροστά της και εξέφρασε την ελπίδα του, πως μαζί με τη βοήθεια του κόσμου θα νικήσει το Περιστέρι.

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μία ομάδα που είναι ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα. Δε ξέρουμε πόσο μπορούν να αλλάξουν το στυλ του παιχνιδιού τους οι δύο προσθήκες των ξένων. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας να νικήσουμε, ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του ΑΓΟΡ", υπογράμμισε ο 31 χρονος σέντερ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Θωμά Νίκου, του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της Καβάλας: "Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα, παρά τις αποχωρήσεις και τις καινούργιες προσθήκες, έχει ισορροπία και γενικότερα είναι ομάδα του προπονητή, με κατευθύνσεις στο παιχνίδι, με πολλά post up και πολύ καλό διάβασμα στο «5 εναντίον 5».

Αναπλήρωσε το κενό με νέους παίκτες, όπως ο Μίτροβιτς που παίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού, ο Γιόβοβιτς και που είναι καλός στα τρίποντα, όσο και με πρόσωπο στο καλάθι, ή ο Γιαννόπουλος που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Εμείς θα πρέπει να δείξουμε μία συνέπεια στις καλές εμφανίσεις, αν και αυτή η βδομάδα πέρασε με μικροτραυματισμούς και ιώσεις, όμως στο γήπεδο μας και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, έχουμε αποδείξει πως ήμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά στο παιχνίδι μας και υπομονή, έτσι ώστε να έχει σημασία η νίκη μας στην Κρήτη".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ