ΚΑΒΑΛΑ

"Σειρήνες" Χιμίκ για Ο΄Μπράιαντ

"Σειρήνες" Χιμίκ για Ο΄Μπράιαντ
INTIME SPORTS

Εκτός από την τουρκική Αντάλια και η ουκρανική Χιμίκ εξετάζει τις τελευταίες μέρες τον Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ της Καβάλας.

Μόνο βέβαιο δεν θεωρείται το μέλλον του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ στην Καβάλα που βρίσκεται στα υπόψη της τουρκικής Αντάλια και της ουκρανικής Χιμίκ.

Κι αν ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί την παραμονή του 25χρονου Αμερικανού σέντερ στο ρόστερ του τα πάντα θα εξαρτηθούνε από ενδεχόμενη πρόταση που θα έχει στα χέρια του.

"Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του", υποστηρίζει ο τεχνικός της Καβάλας για την περίπτωση του Ο΄Μπράιαντ κάνοντας με τον τρόπο αυτό ξεκάθαρο πως τον υπολογίζει.

Ωστόσο σε περίπτωση που έρθει πρόταση και ο Αμερικανός επιθυμεί να την αποδεχθεί και να αποχωρήσει τότε είναι πολύ πιθανό η διοίκηση της ΚΑΕ να συναινέσει.

Ένα σενάριο που την στιγμή αυτή μπορεί να βρίσκεται σε θεωρητικό στάδιο όμως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες αν γίνει πράξη και να φανεί ποια εξέλιξη θα έχει.

Πολύ απλά γιατί με ενδεχόμενη αποχώρηση του Ο΄Μπράιαντ η διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πετύχει να ελαφρύνει το μπάτζετ της έχοντας πετύχει τον βασικό της στόχο. Της παραμονής της στην Α1 για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Επί του παρόντος στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Καβάλας συνεχίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Ρέθυμνο με τον ΑΓΟΡ χωρίς προβλήματα και με τον Αμερικανό σέντερ στην διάθεση του Πρίφτη.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ