ΚΑΒΑΛΑ

Πρίφτης: "Θα μας πει τρελή ομάδα"

Πρίφτης: "Θα μας πει τρελή ομάδα"

Με βάση τα αποτελέσματα θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τρελή ομάδα την Καβάλα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης. Τι είπε για τη σχέση του με τα Ελληνόπουλα

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Ξύπνα αγόρι μου» με τον Βασίλη Σκουντή για την πορεία της ομάδας του, τη νίκη επί του Αμαρουσίου και τους φετινούς στόχους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, η οποία φέτος θα είναι από νωρίς στο προσκήνιο λόγω του ότι έχουμε προολυμπιακό τουρνουά στις αρχές Ιουλίου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για την νίκη επί του Αμαρουσίου: "Βρεθήκαμε σε καλή μέρα, το Μαρούσι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δυνάμεις και ήρθε η νίκη. Αυτό είναι το παιχνίδι μας και φαινόμαστε κατά περιόδους καλή ομάδα".

Για την ως τώρα εικόνα της ομάδας: "Γίνεται μια προσπάθεια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γιατί γύρω στο Νοέμβριο περάσαμε μια κρίση και κάναμε κακές εμφανίσεις. Είχαμε αλλού το μυαλό μας και δεν προπονούμαστε όπως θα έπρεπε. Τώρα το πρόγραμμα είναι πιο ευνοϊκό και κάναμε κάποιες καλές νίκες. Αν δει κάποιος τα αποτελέσματά μας θα μας πει τρελή ομάδα, γιατί έχουμε κάνει μεγάλες νίκες και βαριές ήττες. Έχουμε ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις εκτός έδρας".

Για τον φετινό στόχο της Καβάλας: "Δεν κοιτάμε την βαθμολογική μας θέση. Μέσα μας θα θέλαμε να είμαστε στην οκτάδα, αλλά έχουμε μειονέκτημα στις διαφορές του σκορ μας με τις άλλες ομάδες που διεκδικούμε τον ίδιο στόχο. Αυτός είναι ο κρυφός μας στόχος, χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Τώρα χρειάζεται υπομονή να αντέξουμε ως το τέλος και έχουμε ανυπομονησία να τελειώνουμε".

Για το ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχουν αναδειχθεί παίκτες μεγάλοι σε ηλικία: "Όλη αυτή η οικονομική κρίση δίνει βήμα στους πιο νέους και ίσως στους ηλικιωμένους εντός εισαγωγικών παίκτες για να αναδείξουν στοιχεία που έχουν, αφού βρήκαν βήμα να το κάνουν. Δεν είχαν βρει το χώρο στις ομάδες που έπαιζαν στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν. Αυτό βγαίνει και στον Σωτήρη τον Καραποστόλου. Τα τέσσερα Ελληνόπουλα κρατούν την ομάδα και έχω ιδιαίτερη σχέση μ' αυτά τα παιδιά".

Για την Εθνική ομάδα: "Το σωστό θα είναι η Εθνική ομάδα να γυρίσει σελίδα. Να κοιτά την επόμενη μέρα και όχι την προηγούμενη. Τώρα αν προκύψουν προβλήματα, όπως πέρυσι, θα στραφούμε σε κλήσεις νέων παιδιών. Στο πλαίσιο της αξιολόγησης με στοιχεία αξιοκρατικά πρέπει να βάλεις και το στοιχείο της επόμενης ημέρας. Είναι δύσκολη η αξιολόγηση και η επιλογή των παικτών στην Εθνική. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων και χρειάζεται μελέτη και προσοχή".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ