ΚΑΒΑΛΑ

Ο γνώριμος Αγγελόπουλος

Ο γνώριμος Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αγγελόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Καβάλας για μία ακόμη χρονιά. Σε καλό επίπεδο οι διαπραγματεύσεις

Εκεί που όλα έδειχναν πως το ρόστερ της Καβάλας είχε ολοκληρωθεί μετά την απόκτηση του Μάικ Τέιλορ κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είχε γίνει.

Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της ομάδας στο διάστημα της παρουσίας του διαπίστωσε πως θα ήταν καλό στο βάθος της χρονιάς να έχει έναν ακόμη πάουερ φόργουορντ.

Για τον λόγο αυτό και φρόντισε τις προηγούμενες μέρες να ασχοληθεί με τον γνώριμό του από την περσινή τους συνεργασία Αγγελόπουλο που εδώ και μέρες έχει σταματήσει να κάνει προπονήσεις με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι δύο πλευρές δείχνουνε ήδη να βρίσκουν σημείο επαφής και δεν αποκλείεται στην διάρκεια της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κατά τα άλλα ο Πρίφτης δεν θα μπορούσε παρά να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα δύο φιλικά του τουρνουά που διοργάνωσε η διοίκηση της ΚΑΕ στο κλειστό της Καλαμίτσας το Σαββατοκύριακο με Άρη και ΚΑΟΔ.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πετάει στα σύννεφα και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και εν όψει του νοκ άουτ προημιτελικού στο κλειστό της Καλαμίτσας με τον Ηλυσιακό να γίνει ένα ακόμη φιλικό.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ