ΚΑΒΑΛΑ

"Νοσοκομείο" μετά το Περιστέρι

"Νοσοκομείο" μετά το Περιστέρι
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Κορωνιός είδε την δεύτερη νίκη της ομάδας του το Σάββατο επί του Περιστερίου στο κλειστό της Καλαμίτσας να συνδυάζεται από σωρεία προβλημάτων.

Η απογευματινή προπόνηση της Καβάλας έμοιαζε με «νοσοκομείο» στο κλειστό της Καλαμίτσας καθώς μόνο λίγα δεν ήταν τα προβλήματα που υπήρχανε για τον Άγγελο Κορωνιό.

Προβλήματα που κυρίως προέκυψαν από το νικηφόρο παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου με το Περιστέρι στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου η Καβάλα πέτυχε την δεύτερή της νίκη και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Κορωνιός δεν είχε στη διάθεσή του στην απογευματινή προπόνηση τους Γιάννη Γκαγκαλούδη, Νεμάνια Μίτροβιτς, Σιμεόν Ίλιεφ, Νίκος Στυλιανού και Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο Γκαγκαλούδης στην διάρκεια του παιχνιδιού με το Περιστέρι υπέστη θλάση α΄ βαθμού στους προσαγωγούς του αλλά παρόλα αυτά έμεινε στο παρκέ μέχρι τέλος, ο Μίτροβιτς υπέστη τεντοντίτιδα, ο Στυλιανού αισθάνθηκε και πάλι ενόχληση στους προσαγωγούς του, ο Ίλιεφ δεν εμφανίστηκε λόγω ίωσης ενώ ο Μανωλόπουλος παρέμεινε στο κρεβάτι του για μία ακόμη μέρα από την περασμένη εβδομάδα λόγω της μέσης του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κανένας από τους πέντε, εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει μόνο ο Ίλιεφ, δεν θα ταξιδέψει αύριο για το Βελιγράδι και το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΟΚΚ Μπέογκραντ για την Βαλκανική Λίγκα.

Κι όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Καλαμίτσας λογικά απών θα είναι μόνο ο Μανωλόπουλος σε αντίθεση με τους Γκαγκαλούδη, Μίτροβιτς, Στυλιανού και Ίλιεφ που λογικά θα δώσουνε το παρών.

Η απουσία μάλιστα του Μανωλόπουλου θα έχει να κάνει για τον λόγο ότι ο Κορωνιός δεν θέλει να ρισκάρει συμμετοχή του και τυχόν υποτροπή εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της μάχης της παραμονής.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ