ΚΑΒΑΛΑ

Μία εβδομάδα εκτός ο Τέιλορ

Μία εβδομάδα εκτός ο Τέιλορ

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Μάικ Τέιλορ στην προπόνηση του Σαββάτου της Καβάλας είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός δράσης μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτό με το Μαρούσι.

Ο Μάικ Τέιλορ εκτός του ότι έχασε το χθεσινό παιχνίδι της Καβάλας με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena θα χρειαστεί να καταβάλει αγώνα δρόμου για να προλάβει αυτό του Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Κριτήριο για τον Αμερικανό γκαρντ της Καβάλας θα αποτελέσει η πορεία της αποθεραπείας του διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση του Σαββάτου και το αν τελικά αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης για μία εβδομάδα.

Ο Τέιλορ θα είναι σίγουρα απών αύριο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό της Καλαμίτσας ξεκινώντας από σήμερα πρόγραμμα θεραπειών.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, είδε τους υπόλοιπους παίκτες του με πρώτο τον Σωτήρη Καραποστόλου να καλύπτουν το κενό του στο σκοράρισμα στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και συνολικά να ανταποκρίνονται αμυντικά.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ