ΚΑΒΑΛΑ

Μετράει δυνάμεις με Παναθηναϊκό

Μετράει δυνάμεις με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η Καβάλα ετοιμάζεται να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στον Παναθηναϊκό σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (15/2, 17:00)

Για τον πρώτο από τους δύο διαδοχικούς αγώνες της για πρωτάθλημα και Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, προετοιμάζεται η Καβάλα.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (15/2, 17:00) στο ΟΑΚΑ με στόχο να μετρήσει τις δυνάμεις της εν όψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι μόνο με ένα θαύμα μπορεί να επαναλάβει το θαύμα του α' γύρου, καθώς ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό θα θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες. Αυτό τόνισε και ο Πρίφτης ο οποίος επισήμανε:

"Είναι μία δύσκολη εβδομάδα για μας, με δύο διαδοχικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, υψηλών αγωνιστικών απαιτήσεων. Ξέρουμε τις δυνατότητες των αντιπάλων μας και θα προσπαθήσουμε μέσα από τα παιχνίδια αυτά, να βελτιωθούμε και σταθεροποιήσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ήμαστε σοβαροί και όσο το δυνατόν ανταγωνιστικοί".

Στον ΕΣΑΚΕ μίλησε και ο Σωτήρης Καραποστόλου ο οποίος ήταν καταλυτικός στο ματς του α' γύρου όταν επικράτησε με σκορ 79-70: "Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που είναι μέσα στις κορυφαίες της Ευρώπης, αν όχι η κορυφαία, την τελευταία δεκαετία, από μόνο του λέει πολλά.

Είναι μία ομάδα που τη σέβεσαι γι΄ αυτό που είναι και γι΄ αυτό που μπορεί να παίξει. Είναι εμπειρία να παίζει αντίπαλος της και να προσπαθείς να μείνεις ανταγωνιστικός μέσα στο παιχνίδι, όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ