ΚΑΒΑΛΑ

Μετά τον Στεφανίδη για Καραποστόλου

Μετά τον Στεφανίδη για Καραποστόλου
INTIME SPORTS

Κι αν ο Χριστόφορος Στεφανίδης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Καβάλας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κάτι ανάλογο επιθυμούν στις τάξεις της ομάδας και με τον Σωτήρη Καραποστόλου.

Με τον έμπειρο Θεσσαλό γκαρντ και από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πορείας συμμετοχής στα πλέι οφ ουσιαστικά έχει υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι με αυτό που απομένει να επικυρωθεί.

Όπως ισχύει και με τον Στεφανίδη που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία σε όλα με την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με το μόνο που απομένει να είναι η υπογραφή του.

Άλλωστε ο Στεφανίδης αναμένεται να βρίσκεται ακόμη και αύριο στην Καβάλα για να δώσει το παρών στο διήμερο των ιατρικών εξετάσεων και ακολούθως στην πρώτη προπόνηση της Πέμπτης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βασίλη Σίμτσακ για την επίτευξη και της δικής του παραμονής μετά τους Στεφανίδη και Καραποστόλου.

Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί αν κάτι ανάλογο συμβεί και με τον Θόδωρο Ζάρρα ενώ στο σχεδιασμό του ρόστερ συνεχίζεται η αναζήτηση ενώ Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ