ΚΑΒΑΛΑ

Ίωση ο Αγγελόπουλος

Ίωση ο Αγγελόπουλος

Με μοναδικό απόντα τον Νίκο Αγγελόπουλο ξεκίνησε η προετοιμασία της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη (11/01, 16:00).

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Νίκο Αγγελόπουλο είχε σαν αποτέλεσμα να απουσιάσει από την επιστροφή των παικτών της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Επιστροφή που συνδυάστηκε με την έναρξη της μίνι προετοιμασίας για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εν όψει του μεθαυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης (11/01, 16:00).

Παιχνίδι στα πλαίσια της 13 αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος της Α1 με την συμμετοχή του Αγγελόπουλου να ξεκαθαρίζει αύριο (Τρίτη).

Το πιθανότερο είναι ο 28χρονος δυναμικός φόργουορντ να ακολουθήσει τελικά την αποστολή της Καβάλας και αναλόγως να πάρει ή όχι χρόνο συμμετοχής.

Κατά τα άλλα ο Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα εν όψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο αν και στο βάθος του μυαλού του είναι το ραντεβού που ακολουθεί.

Αυτό με τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος όπου η νίκη θα είναι μονόδρομος.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ