ΚΑΒΑΛΑ

Γκρέι: "Δεν ήρθα για μια εβδομάδα"

Γκρέι: "Δεν ήρθα για μια εβδομάδα"
INTIME SPORTS

Στην Καβάλα βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (13/04) ο Τζάστιν Γκρέι κάνοντας την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Κάτοικος Καβάλας είναι από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (13/04) ο Τζάστιν Γκρέι έχοντας αφήσει πίσω του την Γερμανία και τους Σκαϊλάινερς της Φρανκφούρτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ με την άφιξή του στην πόλη της Καβάλας βρέθηκε στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη και των συνεργατών του.

Ο Γκρέι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στην διάρκεια της πρώτης του προπόνησης κάτι που απομένει να φανεί και στα παιχνίδια της Καβάλας στα πλέι οφ με αντίπαλο στον Α΄ γύρο τον Κολοσσό Ρόδου.

Μία σειρά που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στο Βενετόκλειο της Ρόδου και θα μεταφερθεί στην Καλαμίτσα δυο μέρες μετά ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι αυτό θα γίνει στο Βενετόκλειο αφού ο Κολοσσός Ρόδου έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Τον Γκρέι υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για λογαριασμό της Καβάλας ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Πενταζίδης, με τον Αμερικανό γκαρντ να τοποθετήθηκε στο Sport24.gr λίγο μετά την άφιξή του.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα με πρώτο μου σταθμό την Θεσσαλονίκη μία πολύ που αγάπησα κατά την περσινή μου παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Καβάλα για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου εν όψει των υποχρεώσεών της στα πλέι οφ με μένα να είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρουμε ότι το καλύτερο.

Εξάλλου δεν θέλω σε καμία περίπτωση οι υποχρεώσεις μου με την Καβάλα να ολοκληρωθούνε σε μία εβδομάδα. Δεν ήρθε σε καμία περίπτωση για να παίξω μόνο για μία εβδομάδα.

Θυμάμαι από πέρσι όταν ήμουνα στον ΠΑΟΚ ότι η Καβάλα έχει μία δυνατή έδρα την οποία και θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι μας με τον Κολοσσό Ρόδου. Όπως και ότι θα έχουμε μία δύσκολη αποστολή στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε να «σπάσουμε» την έδρα του Κολοσσού Ρόδου και να πετύχουμε την πρόκριση της Καβάλας στην επόμενη φάση των πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ