ΚΑΒΑΛΑ

Γκαγκαλούδης: "Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"

Γκαγκαλούδης: "Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα επανεμφανιστεί με την Καβάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να φωνάζει παρών η Καβάλα θα υποδεχθεί αύριο το Περιστέρι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο έμπειρος γκαρντ και πρώτος σκόρερ της Καβάλας είχε απουσιάσει στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα. Στο ντεμπούτο του Άγγελου Κορωνιού που συνδυάστηκε και με την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην 8η αγωνιστική.

Η απουσία του Γκαγκαλούδη είχε να κάνει λόγο ενός διαστρέμματος που είχε υποστεί στην εντός έδρας ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ωστόσο όμως την Τετάρτη αγωνίστηκε στην νίκη επί της Κοζούφ στο κλειστό της Καλαμίτσας για την Βαλκανική Λίγκα.

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι ο έμπειρος γκαρντ της Καβάλας τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Διανύουμε τις δύο καλύτερες βδομάδες της φετινής σεζόν. Είμαστε υποχρεωμένοι βάσει της καθημερινής δουλειάς που κάνουμε στο γήπεδο, το Σάββατο να κερδίσουμε.

Μετά τη νίκη στη Δράμα, βάλαμε το κεφάλι κάτω και είπαμε, «όποιος πέρασε από την Καλαμίτσα, πέρασε, τώρα μόνο νίκες"! Η ψυχολογία της ομάδας από τη μέρα που ήρθε ο Άγγελος Κορωνιός είναι πολύ καλή και το κλίμα είναι άριστο στην ομάδα. Ειδικά σ’ αυτό το ματς θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας, του χρωστάμε μία νίκη, θα κερδίσουμε και θα τους την αφιερώσουμε".

Κι όσο για τον εκ των συνεργατών του Κορωνιού στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας ο Γιώργος Μπιτζάνης δήλωσε: "Αντιμετωπίζουμε μια νεανική, δουλεμένη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, το Περιστέρι, που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης. Θέλουμε την νίκη για να έχει νόημα η εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε εναντίον του ΚΑΟΔ. Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα, όλοι οι αθλητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ