ΚΑΒΑΛΑ

Φίαρς διετίας

Φίαρς διετίας

Η Καβάλα μέσα σε απόλυτη μυστικότητα προχώρησε στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Τζέρεμι Φίαρς που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο τρίτος Αμερικανός της Καβάλας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά τους Κόλεμαν και Νάναλι είναι ο Τζέρεμι Φίαρς.

" Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον αμερικανό Jeremy Fears ", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Ο Φίαρς είναι γεννημένος το 1985, έχει ύψος 1,96μ.-95κ. και παίζει σαν combo guard και προέρχεται από το Βradley University.

Oι προηγούμενες ομάδες του είναι οι: Πριέβιτζα (Σλοβακία), Πόζναν (Πολωνία), Ντέμπρετσεν (Oυγγαρία), USC Aiken (USA) ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην αυστριακή Κάπφενμπεργκ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν την σκυτάλη θα πάρει ο Στιβ Πάνος με τον 24χρονο δυναμικό σέντερ όπως όλα δείχνουν να έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Εξάλλου φρόντισε και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook να ενημερώσει για τον νέο τόπο εργασίας του. Από το απόγευμα εξάλλου στην διάθεση του Κρις Χουγκάζ θα βρίσκονται οι Μανωλόπουλος, Καλαμπάκας και Στυλιανού.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ