ΚΑΒΑΛΑ

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Αγγελόπουλος

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αγγελόπουλος φαίνεται πως θα προλάβει το παιχνίδι της Καβάλας το απόγευμα Κυριακής με τον ΠΑΟΚ παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε κληρονομήσει στην προπόνηση της Τετάρτης

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Νίκος Αγγελόπουλος στην προπόνηση της Τετάρτης στο κλειστό της Καλαμίτσας φαίνεται πως δεν θα του στερήσει την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Ο 27χρονος δυναμικός φόργουορντ της Καβάλας μετά την χθεσινή του απουσία επέστρεψε το απόγευμα και πάλι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της Καβάλας στην Θεσσαλονίκης.

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Σωτήρης Καραποστόλου το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena; Ο έμπειρος Θεσσαλός γκαρντ της Καβάλας σε συνέντευξή του στον Sport103 Fm τόνισε: "Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο με τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ πιο δυνατός στην έδρα του.

Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι αλλαγές θα τους βοηθήσουν άμεσα. Σίγουρα όμως θα τους βοηθήσουν, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι άμεσο και γρήγορο. Βέβαια θα είναι ένα παιχνίδι που αν κερδίσουμε θα μας δώσει προβάδισμα για την 7η θέση".

Για το αν είναι πρόβλημα που δεν ξέρει τον ΠΑΟΚ έχοντας στην σύνθεσή του τους Ντούβνιακ και Πέτγουεϊ είπε: "Δεν ξέρω αν θα είναι που θα έχει δύο καινούριους παίκτες. Όπως και να έχει και πέρυσι και φέτος που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, όπως κι αυτοί έτσι και εμείς, ξέρουμε τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο. Η φιλοσοφία και των δύο ομάδων είναι πάνω-κάτω γνωστή, και οι δύο καινούριοι μπορεί να ήρθαν τώρα, αλλά πιστεύω ότι θα μπουν στο κλίμα της ομάδας".

Για το αν θεωρεί ότι για να διεκδικήσει η Καβάλα την νίκη θα πρέπει να κρατήσει τον ΠΑΟΚ κάτω από 70 πόντους σημείωσε: "Ναι απ΄ ότι έχει φανεί μέχρι τώρα και από τους αριθμούς. Η άμυνά μας θεωρώ ότι θα λειτουργήσει καλά την Κυριακή και δεν πρέπει όταν η αντίπαλη ομάδα να φεύγει με 6-8 πόντους να μην παραιτηθούμε και να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι".

Κι όσο για την φετινή μέχρι στιγμή πορεία της Καβάλας που μετά από την 14η αγωνιστική είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας είπε: "Το καλοκαίρι ο προπονητής και η διοίκηση κράτησαν έναν κορμό παικτών, έμεινε ο ίδιος προπονητής (σ.σ. Δημήτρης Πρίφτης) και βρήκαμε χημεία.

Βέβαια αν και στα εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο καλοί διατηρούμαστε εκεί που ήμασταν και πέρυσι», για να προσθέσει: «Το ματς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είναι μία ακόμα διάκριση για την ομάδα της Καβάλας".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ