ΚΑΒΑΛΑ

Δοκίμασε Ίλιεφ και Χαντ

Δοκίμασε Ίλιεφ και Χαντ

Οι Σιμεόν Ίλιεφ και Τζίμι Χαντ της βουλγάρικης Τσέρνο Μόρε βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας και τις προπονήσεις της Καβάλας.

Στις προπονήσεις της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας βρέθηκαν οι Σιμεόν Ίλιεφ και Τζίμι Χαντ της βουλγάρικης Τσέρνο Μόρε.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν από την Δευτέρα στο κλειστό της Καλαμίτσας υπό το βλέμμα του συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη, Θωμά Νίκου, την τελευταία διετία στην Καβάλα.

Ο Ίλιεφ πρόκειται για 24χρονο Βούλγαρο φόργουορντ με ύψος 2.02μ. και ο Χαντ για 30χρονο Αμερικανό γκαρντ με ύψος 1.87μ. και απομένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση απόκτησης κάποιου από τους δύο.

Επικρατέστερο τέτοιου είδους σενάριο επικρατεί για τον Ίλιεφ που άφησε θετικές εντυπώσεις σε αντίθεση με τον Χαντ που όπως φάνηκε δεν μπορεί να κάνει την διαφορά και να αποτελέσει τον ηγέτη της Καβάλας.

Μία διπλή δοκιμή που έγινε υπό το βλέμμα του Νίκου αλλά με τον Πρίφτη να είναι ενήμερος στην τελευταία ουσιαστικά εβδομάδα των προπονήσεων συντήρησης.

Όσο για την απάντηση του Πρίφτη στην πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου, το πρωί του Σαββάτου θα δοθεί στο επόμενο δεκαήμερο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ