ΚΑΒΑΛΑ

Αποχαιρετά Γκάρισον και διατηρεί Ο΄Μπράιαντ

Αποχαιρετά Γκάρισον και διατηρεί Ο΄Μπράιαντ

Τυπικό θεωρείται το διαζύγιο του Τράβις Γκάρισον με την Καβάλα σε αντίθεση με τον Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ που θα παραμείνει στο ρόστερ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επισημοποίηση του διαζυγίου του Τράβις Γκάρισον με την Καβάλα σε αντίθεση με τον Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ που παραμένει στο ρόστερ της Καβάλας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ με σκοπό την λύση του συμβολαίου του.

Ο Γκάρισον εξάλλου δεν εμφανίστηκε ούτε στην σημερινή προπόνηση της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα πετάξει αύριο για το Ρέθυμνο και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΓΟΡ.

Σε αντίθεση με τον Ο΄Μπράιαντ που μετά την χθεσινή του απουσία έδωσε κανονικά το παρών με την δική του παρουσία στην αυριανή αποστολή να πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Εξάλλου ο Αμερικανός σέντερ τονίζει πως δεν επιθυμεί την αποχώρησή του από την Καβάλα.

Όσο για την περίπτωση του Γκάρισον δεν είναι τυχαίο ότι ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του βρισκόμενος σε ανοιχτή γραμμή με εκπροσώπους παικτών.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ