ΚΑΒΑΛΑ

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Στεφανίδης

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Στεφανίδης

Η αρχηγός της Καβάλας, Χριστόφορος Στεφανίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η... σημαία της Καβάλας στο μπάσκετ δεν πρόκειται να αλλάξει ιστό αφού ο Χριστόφορος Στεφανίδης συμφώνησε το απόγευμα να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα για άλλα δύο χρόνια.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2014 σε μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από την Κυριακή όταν και είχε γίνει η πρώτη σχετική επαφή στο πρόσωπό του από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει ως εξής: " Για ακόμη δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Ε.Κ.Καβάλας ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Ο αρχηγός της ομάδας, που για τρία χρόνια τίμησε τη φανέλα της, στη συνάντηση που είχε την Τρίτη το απόγευμα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου ανανέωσε τη συνεργασία του".

Πλέον μετά την αρχή για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αυτό που απομένει να φανεί είναι αν κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους Σωτήρη Καραποστόλου και Βασίλη Σίμτσακ κι ενώ Τσαβντάρ Κοστόφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς έχουνε συμβόλαιο και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα που παραμένει σε εκκρεμότητα η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Έλληνα τεχνικό από χθες να κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας εν όψει του προ-Ολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Καράκας της Βενεζουέλας (02-08 Ιουλίου).

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ