ΗΡΑΚΛΗΣ

Πιο χαλαρά ο Ηλιάδης

Πιο χαλαρά ο Ηλιάδης
INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση εξαιτίας και της ώρας έναρξης του κυριακάτικου αγώνα με το Περιστέρι στο Ιβανώφειο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή (13/02, 12:30).

Σε ένα παιχνίδι όπου λογικά θα κοουτσάρει κανονικά ο Κρις Χουγκάζ αντί του Γιώργου Καλαφατάκη παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

Αντίθετα στο αγωνιστικό κομμάτι ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Σάββας Ηλιάδης θα είναι 100% εξαιτίας του σφιξίματός του στην γάμπα.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου και ο έμπειρος γκαρντ ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης σε αντίθεση με χθες που έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

"Είναι για εμάς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρχές στο παιχνίδι της και που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο", τόνισε ο βοηθός προπονητή Ηρακλή, Κώστας Μέξας, και πρόσθεσε: "Αυτονόητο είναι πως εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όπως και ότι δεν παίξαμε καλά στους προηγούμενους αγώνες, αλλά και ότι είναι στο χέρι να ανατρέψουμε υπέρ μας την κατάσταση. Αυτό για να γίνει θα πρέπει αρχικά να κερδίσουμε το Περιστέρι".


Κι όσο για τον Νίκολα Κοπρίβιτσα ο Σέρβος φόργουορντ του Ηρακλή επισήμανε: "Μετά από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια, από το να κυνηγήσουμε πάση θυσία τη νίκη.

Απέναντι μας είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, να πάρουμε έτσι δύναμη για ακόμη πιο καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ