ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
INTIME SPORTS

Στον Ηρακλή οι παίκτες της ομάδας το έχουνε πάρει απόφαση να εξαντλήσουνε κάθε ελπίδα στην προσπάθεια παραμονής στην Α1.

Αυτό φάνηκε εξάλλου και από τα λεγόμενα του Σμους Πάρκερ το απόγευμα της Δευτέρας ενώπιον των συμπαικτών του μετά την ομιλία του Κρις Χουγκάζ που βρήκε σύμφωνους άπαντες.


Ότι παρά την ήττα του Σαββάτου από τον Άρη μετά από αυτήν που γνώρισε μία μέρα μετά στο κλειστό των Ιλισίων ο Ηλυσιακός από τον Πανελλήνιο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Και για να παραμείνουνε και μετά το Σάββατο θα πρέπει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό της Ζοφριάς να είναι νικηφόρο με το ιδανικό να αποτελεί και την κάλυψη της διαφοράς της ήττας του Α΄ γύρου στο Ιβανώφειο με 68-72.


Με μία διαφορά δηλαδή πέντε πόντων με το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας να είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα έχοντας παρόντος του Αμερικάνικου διδύμου των Σμους Πάρκερ και Τζερόμ Κόλεμαν όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.


Εκτός του αγωνιστικού κομματιού η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής καλείται από χθες (29/03) να τακτοποιήσει μία ακόμη υπόθεση που έχει να κάνει με τον Τερέλ Καστλ και την κατάθεση προσφυγής από πλευράς του για το ποσό των 5.000 ευρώ από την περσινή αγωνιστική περίοδο.


Όσο όμως για αυτό που παραξένεψε τους ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει να κάνει με το ότι η κίνηση αυτή ήρθε παραμονές του παιχνιδιού του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο κλειστό της Ζοφριάς. Της ομάδας όπου αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Αμερικανός με το διαβατήριο από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ