ΗΡΑΚΛΗΣ

Έστειλε το συμβόλαιο στον Πάρκερ

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
Πάρκερ INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει περάσει η απόκτηση του Αμερικανού Σμους Πάρκερ για την διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής.

Μετά από την απόφαση του Μάρντι Κόλινς να αποδεχτεί την πρόταση της τουρκικής Μπόρνοβα ο άλλοτε παίκτης του Άρη την περίοδο 2003-2004 πέρασε σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής φρόντισε να του αποστείλει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο αναμένοντας να το λάβει πίσω με την δική του υπογραφή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εξέλιξη την οποία ο Γιώργος Καλαφατάκης θα επιθυμούσε να γίνει πράξη ακόμη και σήμερα ώστε να έχει τον Πάρκερ στην διάθεσή του ακόμη και αύριο εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο (22/01, 17:00) στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας.

Κάτι που ωστόσο δεν φαινόταν μέχρι το βράδυ – της Κυριακής – σε ένα χρονικό σημείο όπου εκτός του Κόλινς και ο Πάρκερ είχανε ζητήσει διορία μερικών ημερών για να δώσουνε την απάντησή του.

Η επιθυμία όμως του επιχειρηματία Γιώργου Γαλανού να υπάρξει άμεση ενίσχυση εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού συνοδεύτηκε με μία μορφή πίεσης στο πρόσωπο του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται.

Μία στάση που αποδείχθηκε καταλυτική στο να υπάρξει στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου στον Πάρκερ που στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε στο ρόστερ της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης υπό τις οδηγίες του Σβι Σερφ και στάση αναμονής για να το επιστρέψει με την υπογραφή του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία των παικτών του Ηρακλή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο μετά το χθεσινό ρεπό ξεκίνησε το απόγευμα με τον Τζέιμς Πίτερς να έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Ιβανώφειο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ