ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς"

Ζευγώλης: "Κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έδωσε ο Γιώργος Ζευγώλης ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τον Ηλυσιακό

Μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Απόλλωνα, στις τάξεις του Ηλυσιακού υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και επιθυμία να διασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, με στόχο να πάρει ό,τι του αναλογεί από αυτό το ματς.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Ζευγώλης υπογράμμισε ότι: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με πολλές λύσεις και μεγάλες δυνατότητες. Τον σεβόμαστε, όμως σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής μας στην Α1.

Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και αν θέλουμε στο τέλος της σεζόν να χαμογελάσουμε, πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε όλα τα ματς".

Από την πλευρά του, ο Ντόμινικ Μόρισον επισήμανε: "Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Τώρα μένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ