ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά"

Ζευγώλης: "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά"
INTIME SPORTS

Με ανεβασμένη την ψυχολογία, ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, με στόχο να πάρει το "διπλό" που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα

Ο Γιώργος Ζευγώλης μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Σαββάτου (12/1) με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, στον οποίο ο Ηλυσιακός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για να συνεχίσει την αντεπίθεση του στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τη νίκη επί του Ικάρου, στον Ηλυσιακό ελπίζουν να έχουν συνέχεια οι καλές τους εμφανίσεις, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

"Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι αντιμετωπίζουμε και το παιχνίδι στη Δράμα", τόνισε ο Γιώργος Ζευγώλης και συμπλήρωσε:

"Ο ΚΑΟΔ είναι μία εξαιρετική ομάδα, όμως εμείς προπονηθήκαμε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας επί του Ίκαρου και θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι η εικόνα μας θα είναι η καλύτερη δυνατή".

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Σπανός σχολίασε: "Νιώθουμε καλά, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς. Σεβόμαστε τη Δράμα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ