ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα βρήκε με Κασελάκη για δύο χρόνια

Τα βρήκε με Κασελάκη για δύο χρόνια
INTIME SPORTS

Στον Ηλυσιακό για δύο ακόμα χρόνια θα μείνει ο Λεωνίδας Κασελάκης, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο

Ο αρχηγός του Ηλυσιακού λοιπόν θα μείνει στη θέση του για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς μετά τη συζήτηση που είχε με τον Παντελή Γαμπιεράκη συμφώνησε σε όλα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες άλλωστε αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.

"Με τον κ. Γαμπιεράκη φτάσαμε σε προφορική συμφωνία, η οποία στηρίχτηκε στην αλληλοεκτίμηση και στην καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα προσωπικά.

Στις συζητήσεις που είχα μαζί του διαπίστωσα ότι έχει όραμα για τον Ηλυσιακό και στόχο η ομάδα να βαδίσει σε ασφαλές δρόμο. Η προσπάθεια που κάνει είναι μακροπρόθεσμη και σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θέλω να συμμετάσχω", τόνισε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του για τη νέα σεζόν με τον Ηλυσιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ