ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκεντρωμένοι απέναντι στο Ρέθυμνο

Συγκεντρωμένοι απέναντι στο Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Συγκεντρωμένοι θα πρέπει να μείνουν οι παίκτες του Ηλυσιακού απέναντι στο Ρέθυμνο και να μην επηρεαστούν από τους τραυματισμούς.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο παρά τις απουσίες των Κασελάκη, Γαλιώτου.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο τον αγώνα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα.

" Μέσα σε λιγότερο από πέντε μέρες έχουμε να δώσουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια με Ρέθυμνο στα Ιλίσια και με Περιστέρι εκτός, με νίκη στα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παπανικολόπουλος και πρόσθεσε:

" Αν θέλουμε να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα το διπλό στο Μαρούσι, πρέπει να νικήσουμε το Ρέθυμνο, παρότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι μαζί με τον Κολοσσό, οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας όπως πάντα, για να μας βοηθήσει να πάρουμε μία ακόμη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ