ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολόπουλος: "Θα το χρωστάω στον κόουτς"

Παπανικολόπουλος: "Θα το χρωστάω στον κόουτς"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος με δηλώσεις του τόνισε θα χρωστάει στον Κώστα Φλεβαράκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε εκείνος στα πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη του Ηλυσιακού επί του ΠΑΟΚ με 75-69 έκανε ο Νίκος Παπανικολόπουλος ο οποίος στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Κώστας Φλεβαράκης είδε τους παίκτες του να επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά φέτος, απίστευτο πάθος και ένας από αυτούς ήταν ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

"Ήταν μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους. Ένας απ’αυτούς είναι πως έπειτα από τρεις αγώνες που αξίζαμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες, κόντρα στον ΠΑΟΚ έπρεπε να νικήσουμε", τόνισε ο Νίκος Παπανικολόπουλος στο επίσημο σάιτ του Ηλυσιακού και συνέχισε:

"Πέρα από το «πρέπει», με αυτό το αποτέλεσμα ανταμείφθηκαν οι κόποι μας στην προπόνηση. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κόουτς, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στα πρώτα ματς, όταν ήμουν φανερά εκτός ρυθμού.

Για έναν παίκτη, που έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός, το πρώτο διάστημα που ξαναμπαίνει στο γήπεδο είναι το δυσκολότερο και ειδικά αν ο προπονητής του βάλει την αμφιβολία. Ο κόουτς χειρίστηκε το θέμα με μεγάλη ευγένεια, τον ευχαριστώ και θα του το χρωστάω".

Καταλήγοντας ο Καλαματιανός γκαρντ υπογράμμισε: "Τα Ιλίσια είναι πλέον μία από τις πιο ζεστές και μπασκετικές έδρες της Α1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ