ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολόπουλος: "Πράξαμε το αυτονόητο"

Παπανικολόπουλος: "Πράξαμε το αυτονόητο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ηλυσιακού επί του Περιστερίου, την "κακή" ήττα από το Ρέθυμνο και τη μάχη για τα πλέι οφ

Ο Ηλυσιακός έκανε το καθήκον του, νικώντας με σκορ 65-60 επί του Περιστερίου και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στη Basket League ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, η ήττα της περασμένης εβδομάδας από το Ρέθυμνο ίσως να αποτελέσει το λόγο που ο Ηλυσιακός δεν δώσει το παρών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Παπανικολόπουλου στο Sport24.gr.

Ο 31χρονος γκαρντ παραδέχεται πως τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για την ομάδα του αν την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει το Ρέθυμνο και ξεκαθαρίζει πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά ο Ηλυσιακός θα παλέψει όλα τα ματς που του απομένουν.

"Παίξαμε εναντίον μίας πολύ καλής αλλά αποδυναμωμένης πλέον ομάδας που κατέβασε ένα σύνολο από άντρες, εφήβους κι παίδες. Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάτι σπουδαίο, πράξαμε το αυτονόητο κατά τη γνώμη μου", τόνισε ο Έλληνας γκαρντ αναφερόμενος στο ματς με το Περιστέρι και συνέχισε:

"Είχαμε μεγαλύτερο πάθος σαν ομάδα. Ξεφύγαμε στο σκορ και όταν ανταπεξήλθε το Περιστέρι, μείναμε συγκεντρωμένοι. Ήταν δεδομένο πως το μεγαλύτερο ροτέισον θα κέρδιζε το παιχνίδι".

Τι κι αν ο Ηλυσιακός επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα μακριά από την έδρα του, η ήττα από το Ρέθυμνο φαίνεται πως δεν έχει ξεχαστεί στις τάξεις της ομάδας.

"Είχαμε μία κακή ήττα από το Ρέθυμνο, που αν την είχαμε αποφύγει θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε αρκετά ψηλά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα. Εξαρτάται τόσο από τα δικά μας αποτελέσματα όσο και από εκείνα των άλλων ομάδων, αν θα κάνουμε έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα πλέι οφ", σχολίασε ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ηλυσιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί να είναι οι "πράσινοι" όμως η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη δεν θα παρουσιαστεί χωρίς στόχο, όπως επισημαίνει ο Νίκος Παπανικολόπουλος:

"Κάθε ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι μια ευκαιρία να μετρήσεις τις δυνάμεις σου και να παίξεις ελεύθερα, διασκεδάζοντας το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε στόχους για την ομάδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ