STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Περιστέρι - Ηλυσιακός 60-65

Περιστέρι - Ηλυσιακός 60-65
INTIME SPORTS

Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη του Ηλυσιακού απέναντι στο Περιστέρι με 65-60, ο οποίος πήρε το δεύτερο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα φέτος.

Ο Ηλυσιακός σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι πήρε πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 65-60, η οποία είναι η δεύτερη φέτος μακριά από τα Ιλίσια.

Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, όμως το Περιστέρι κατάφερε να μπει ξανά στο ματς για να γνωρίσει τελικά την ήττα σε μία δυνατή αναμέτρηση.

Από τους νικητές ο Νάνα πέτυχε 19 πόντους, ενώ οι Κασελάκης, Ματαλόν πρόσθεσαν από 9. Για το Περιστέρι ο Μανωλόπουλος ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 21 πόντους, με τον Γιαννόπουλο να προσθέτει 11.

Ο αγώνας:

Ο Ηλυσιακός δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερη την αναμέτρηση απέναντι στο Περιστέρι. Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό του αγώνα με 1-17, ύστερα από τρίποντο του Νάνα! Ο Παπαντωνίου θα δώσει τέλος στο σερί 17 πόντων του Ηλυσιακού (3-17) στο 7'.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν την απόδοση τους και θα προσπαθήσουν να μαζέψουν την διαφορά από τους φιλοξενούμενους. Ο Μανωλόπουλος με δύο εύστοχες βολές θα κάνει το 8-20 για να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με 11-20 υπέρ της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη.

Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν την αντεπίθεση τους, με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου. Ο Κοχαντάρεβιτς θα σημειώσει το 16-22 στο 12', ενώ στο 15' ξανά ο Μανωλόπουλος με ακόμα δύο εύστοχες βολές θα κάνει το 18-25, μειώνοντας για το Περιστέρι.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη πίεσαν ακόμα περισσότερο και με τρίποντο από τον Τσιλούλη θα ισοφαρίσει σε 31-31, 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες τελικά θα πάνε στα αποδυτήρια με τον Ηλυσιακό μπροστά στο σκορ, έπειτα από 1/2 βολές του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Συνέχισε θρίλερ μέχρι το τέλος...

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να συμβαδίζουν στο σκορ σε έναν αγώνα, όπου μετά το δυνατό μπάσιμο του Ηλυσιακού στην αναμέτρηση, το Περιστέρι ισορρόπησε και κανένας δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Ο Μανωλόπουλος θα δώσει αέρα πέντε πόντων στο Περιστέρι για πρώτη φορά, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα επιστρέψουν γρήγορα και με 2/2 βολές του Λεωνίδα Κασελάκη θα περάσουν μπροστά με 43-45, προτού ισοφαρίσει με τη λήξη του αγώνα ο Παπαντωνίου με δύο εύστοχες βολές.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι θα παραμείνει θρίλερ. Ο Νάνα στο 38' θα κάνει το 55-59 για την ομάδα του Κώστα Φλέβαράκη, όμως ο Μανωλόπουλος με τρίποντο θα μειώσει στον πόντο. Ο Κασελάκης θα σημειώσει το 58-61 για να καλέσει τάιμ άουτ ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Γιαννόπουλος θα ευστοχήσει σε δύο βολές (60-61), ο Ματαλόν θα κάνει το 60-63, Γιαννόπουλος θα κάνει βήματα για να ανεβάσει την διαφορά στο τέλος στους πέντε πόντους ο Νίκος Παπανικολόπουλος με ακόμα δύο εύστοχες βολές (60-65).

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 31-32, 45-45, 60-65.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 10(1), Ψαρόπουλος 2, Μαρούγας, Γιαννόπουλος 11, Μανωλόπουλος 21(3), Γιόβοβιτς, Έντουαρντς 10, Μίτροβιτς, Τσιλούλης 6(2).

Ηλυσιακός (Φλεβαράκης): Σπανός 7(2), Ματαλόν 9(1), Παπανικλόπουλος 5, Στεφάνοφ 2, Νάνα 19(3), Χατζής 7(2), Αποστολίδης, Τόμπσον 2, Κοχαντάρεβιτς 3, Κασελάκης 9, Τσιάκος 2.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ