ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιόγας: "Το καλύτερο τεστ για εμάς"

Λιόγας: "Το καλύτερο τεστ για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Λιόγας μίλησε για την αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως αυτό θα είναι το καλύτερο τεστ για την ομάδα του εν όψει του "τελικού" με το Περιστέρι

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ηλυσιακού θα κάνει την Πέμπτη (16/5, 6μ.μ.) ο Δημήτρης Λιόγας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλυσιακός θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις τους με αντίπαλο τους πρωταθλητές Ευρώπης, πριν τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Δημήτρης Λιόγας στις δηλώσεις του, αφού συνεχάρη τον Ολυμπιακό, σχολίασε πως η ομάδα του προετοιμάζεται για να είναι πανέτοιμη στην αναμέτρηση της Κυριακής.

"Κατ’αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την πανάξια κατάκτηση της Ευρωλίγκα, με την οποία έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Η αναμέτρηση μας με τον Πρωταθλητή Ευρώπης και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση του, αποτελεί για μας το καλύτερο τεστ εν όψει του «τελικού» με το Περιστέρι. Προετοιμαζόμαστε σε υψηλούς ρυθμούς και θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή", σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Tζεϊτορνα Γουϊσε σχολίασε: "Η ομάδα προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής και ένα τεστ με μία τόσο ισχυρή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι θετικό για μας. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Έχω ιδιαίτερη αγωνία για το πρώτο μου ματς και θέλω να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να πετύχει το στόχο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ