ΜΠΑΣΚΕΤ

Καυκής: "Λυτρωθήκαμε στο τέλος"

Καυκής: "Λυτρωθήκαμε στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Καυκής μίλησε για τη λύτρωση που πρόσφερε στα μέλη του Ηλυσιακού το άκουσμα της λήξης του αγώνα με το Περιστέρι, που σηματοδότησε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία

Ο Παναγιώτης Καυκής πήρε τον Ηλυσιακό από το χέρι και τον οδήγησε στη νίκη επί του Περιστερίου και την παραμονή στην κατηγορία της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του, ο άσος του Ηλυσιακού ανέφερε ότι άπαντες λυτρώθηκαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

"Η κόρνα της λήξης του αγώνα στο Περιστέρι, ήταν λύτρωση για όλους μας, αφού ένα χρόνο παλεύαμε με θεούς και δαίμονες για να πετύχουμε το στόχο μας. Θεωρώ ότι η μάχη στο Περιστέρι κρίθηκε λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας που είχαμε ως ομάδα", τόνισε αρχικά ο Καυκής και συνέχισε:

"Όλοι πιστώνονται κάποιο μερίδιο της σωτηρίας. Ο κόουτς Παπανικολάου, γιατί έφτιαξε το βασικό κορμό, ο κόουτς Ζευγώλης γιατί πέτυχε έξι νίκες και ο κόουτς Λιόγας γιατί άλλαξε τη φιλοσοφία και τη διάθεση μας στα δύο τελευταία ματς και κυρίως για τον αγώνα με το Περιστέρι".

Σε ερώτηση αν ο Ηλυσιακός πήρε αυτό που άξιζε κατηγορία, σχολίασε: "Βάσει ρόστερ ίσως όχι… Όμως με τα προβλήματα και τις συνθήκες που επικράτησαν όλη τη σεζόν, θεωρώ ότι είναι επιτυχία που σωθήκαμε, αφού αν χάναμε ένα ματς, όπως πχ. με τον Ίκαρο ή το Περιστέρι εντός, που κρίθηκαν στο σουτ, μπορεί και να είχαμε διαλυθεί".

Όσο για το που αφιερώνει την παραμονή της ομάδας του; "Στον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή έως το τέλος με όλες του τις δυνάμεις και στη γυναίκα και το παιδί μου, που μαζί περνάμε όλες τις δυσκολίες", κατέληξε ο Καυκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ