ΜΠΑΣΚΕΤ

Κασελάκης: "Νιώθω ντροπή"

Κασελάκης: "Νιώθω ντροπή"
INTIME SPORTS

Ο φόργουορντ του Ηλυσιακού, Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ένιωσε ντροπή για όλα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία λεπτά του ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλυσιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, καθώς ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά από το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς (77-73).

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε χαρακτηριστικά: " Νιώθω ντροπή γιατί αυτά που έγιναν δεν κοσμούν το ελληνικό μπάσκετ. Η τεχνική ποινή μου δόθηκε χωρίς λόγο, είπα απλά "γιατί" στο διαιτητή. Πρέπει να βρούμε δυνάμεις για να κερδίσουμε στην Καβάλα".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Νιώθουμε πως δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Απαγορεύεται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να χάνει στην Α1 και αυτό δεν βοηθά το πρωτάθλημα, αντίθετα το σπρώχνει πιο κάτω".

Φλεβαράκης: "Αδικείται η ομάδα από το αποτέλεσμα"

Ο προπονητής του συλλόγου των Ιλισίων, Κώστας Φλεβαράκης τόνισε για την αναμέτρηση: " Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Ηλυσιακού. Αδικείται η ομάδα από το αποτέλεσμα. Δεν έχει νόημα η συζήτηση για όσα είπε ο Λεωνίδας. Υπάρχουν και πολλά άλλα προβλήματα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεπερνιέται. Το θέμα είναι να έχεις την εμπιστοσύνη στο ελληνικό μπάσκετ πως αν αξίζεις ένα αποτέλεσμα θα το πάρεις. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει εξαιρετικό προπονητή, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και το ενδεχόμενο να χάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ