ΜΠΑΣΚΕΤ

Καρύδας: "Έχουμε 8 τελικούς"

Καρύδας: "Έχουμε 8 τελικούς"
INTIME SPORTS

Κάτι παραπάνω από καταλυτική ήταν η παρουσία του Σάκη Καρύδα στην 5η νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς η απόδοσή του ήταν εξαιρετική

Ο Έλληνας γκαρντ του Ηλυσιακού μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του η οποία την έφερε για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

"Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ και έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Έχουμε μπροστά μας οκτώ ακόμη τελικούς και πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τις νίκες σχεδόν σε όλα τα ματς, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας", τόνισε ο Σάκης Καρύδας και συμπλήρωσε:

"Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη αλλά και μόνο το γεγονός ότι μέχρι πρότινος ήμασταν το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και τώρα φαβορί για να μείνουμε στην Α1, δείχνει τη διαφορά".

Παράλληλα, ο παίκτης του Ηλυσιακού έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου, που για μία ακόμα φορά έδωσε βροντερό παρών: "Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο του Ηλυσιακού και σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτή την ομάδα. Σε όσους ανήκουν σε αυτή την οικογένεια και δίνουν μάχη κάθε μέρα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο".

Όσο για το που αφιέρωνε τα τρίποντα του στο ματς με την ΑΕΚ: "Στη σύζυγο μου, που ήταν στην εξέδρα. Νομίζω ότι το δικαιούταν καθώς με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ