ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάλεσμα Φλεβαράκη στον κόσμο

Κάλεσμα Φλεβαράκη στον κόσμο
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα του Ηλυσιακού με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Ιλισίων και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα (29/1, 17:00) τον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Κώστας Φλεβαράκης ευελπιστεί οι παίκτες του να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φλεβαράκης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται συγκέντρωση και καλή άμυνα προκειμένου να πάρει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

"Για μας ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να πιστοποιήσουμε την ανοδική μας πορεία και το καλό μπάσκετ που παίζουμε, με ένα θετικό αποτέλεσμα", υπογράμμισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε:

"Αυτό θα γίνει με συγκέντρωση, καλή άμυνα και σημασία στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι τόσο ο Γαλιώτος, όσο και οι Χατζής, Στεφάνοφ θα είναι σε θέση να βοηθήσουν, έστω και για μερικά λεπτά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Τόσο οι ξένοι του, αλλά ειδικά οι Έλληνες είναι παιδιά με τεράστια εμπειρία και μεγάλες ικανότητες. Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο, να γεμίσει για μία ακόμη φορά το γήπεδο, αφού τα παιδιά παίρνουν απίστευτη ώθηση από τους φιλάθλους και απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα παιχνίδια".

Από την πλευρά του, ο Μάριος Ματαλόν υπογράμμισε: "Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ειδικά με τον τρόπο που κρίθηκε, καταλάβαμε όλοι μας ότι έχουμε πολλά ακόμη να δώσουμε στο πρωτάθλημα.

Όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ σκληρά και οι προπονητές μας προετοίμασαν κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη ισχυρό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Μακάρι το γήπεδο να γεμίσει και μάλιστα από τα παιδιά που επισκεφτήκαμε προχθές στο σχολείο, αφού το να βλέπεις πιτσιρίκια στις εξέδρες είναι υγεία!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ