ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφτασε στην Αθήνα ο Τζόουνς

Έφτασε στην Αθήνα ο Τζόουνς
INTIME SPORTS

Για λογαριασμό του Ηλυσιακού, έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη το πρωί (29/8) ο Άντριου Τζόουνς και τον υποδέχτηκε ο Ανδρέας Παπαντωνίου

O Άντριου Τζόουνς, άνοιξε τον χορό των αφίξεων για τους Αμερικάνους παίκτες του Ηλυσιακού και ο Δημήτρης Παπανικολάου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο 25χρονος σέντερ ήρθε το πρωί της Τετάρτης (29/8) στην Αθήνα και μετέβη άμεσα από το «Ελ.Βενιζέλος» στα Ιλίσια, όπου είχε την πρώτη επαφή με το προπονητικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες του.

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Παπανικολάου, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, του έδειξε κάποια από τα συστήματα στον τρόπο ανάπτυξης και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζόουνς κράτησε σημειώσεις στο κινητό του, ώστε να τα μελετήσει και να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ηλυσιακού, Ανδρέας Παπαντωνίου, που υποδέχτηκε τον Τζόουνς στο αεροδρόμιο, μετά τη γνωριμία του με την ομάδα, τον μετέφερε στο διαμέρισμα που θα διαμένει, ενώ το πρωί της Πέμπτης (30/8) ο Αμερικάνος θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να μπει εν συνεχεία στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ