ΜΠΑΣΚΕΤ

Δουλειά και μόνο δουλειά ζήτησε ο Λιόγας

Δουλειά και μόνο δουλειά ζήτησε ο Λιόγας
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Λιόγας ανέλαβε τις τύχες του Ηλυσιακού εν όψει του "τελικού" με το Περιστέρι στις 19/5 και τόνισε πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ζητώντας περισσότερη δουλειά

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Γιώργου Ζευγώλη, που έγινε δεκτή την Μεγάλη Τετάρτη, ο Δημήτρης Λιόγας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού.

Ο Έλληνας προπονητής θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, με νίκη επί του Περιστερίου στο παιχνίδι της 19ης Μαίου.

Άλλωστε, ο Έλληνας κόουτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Παντελή Γαμπιεράκη και θα καθοδηγήσει την ομάδα στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός) και Περιστέρι (εκτός).

"Δίνουμε το τιμόνι της ομάδας σε έναν τεχνικό που είναι ο ορισμός του μαχητή!Ο Δημήτρης Λιόγας μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες μας και να τους οδηγήσει με τις ικανότητες και το πάθος του, στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Είμαστε όλοι δίπλατου και η ομάδα θα πάει μια γροθιά στην κρισιμότερη αναμέτρηση της χρονιάς ώστε να μείνουμε στην Α1", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιόγας επεσήμανε: "Παρότι έρχομαι στην ομάδα σε μια δύσκολη χρονική στιγμή, πιστεύω ότι αξίζει και θα παραμείνει στην Α1.Έχει το ταλέντο και τη δυναμική να τα καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω τον Ηλυσιακό. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δουλειά, μόνο δουλειά!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ