ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποστολίδης: "Κρυφός πόθος τα πλέι οφ"

Αποστολίδης: "Κρυφός πόθος τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Με την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα ο Ηλυσιακός μπήκε στην οκτάδα και ο Γιώργος Αποστολίδης παραδέχεται μέσω του Sport24.gr πως τα πλέι οφ είναι ο κρυφός του πόθος. Μέχρι τότε όμως συνιστά υπομονή και σκληρή δουλειά

Το π αιχνίδι με τον ΚΑΟΔ ήταν κάτι σαν τελικός για τον Ηλυσιακό (νίκησε με 76-73) ο οποίος ήθελε να ξεκολλήσει από τα τρία ροζ φύλλα αγώνα και να επιστρέψει στις νίκες μετά από αρκετές αγωνιστικές.

Σ' αυτή την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη ευτύχησε να έχει σε μεγάλη βραδιά τον Γιώργο Αποστολίδη ο οποίος όχι μόνο πέτυχε 16 πόντους, αλλά μάζεψε και τρία ριμπάουντ, ενώ έδωσε κι 6 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Μιλώντας στο Sport24.gr ο 27χρονος γκαρντ του Ηλυσιακού τονίζει ότι η ομάδα του μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται,πιθανολογεί ότι οι 5 εκτός έδρας νίκες ίσως να οφείλονται και στην ψυχολογία, ενώ εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο.

Γιώργο, συγχαρητήρια για την 4η νίκη της ομάδας σου. Ήταν μία δύσκολη αλλά και συνάμα σημαντική επικράτηση, συμφωνείς;

"Σαφώς! Ήταν όντως μία νίκη-κλειδί για εμάς κόντρα σε μία ομάδα που έχει πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με εμάς. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο τέλος κάναμε σωστές επιλογές που μας βοήθησαν στην κατάκτηση της 4ης νίκης μας στο πρωτάθλημα".

Που κρίθηκε το ματς κατά τη γνώμη σου;

Στην βελτιωμένη μας εικόνα στο β' ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα και ήμασταν πιο αποφασιστικοί με αποτέλεσμα να πάρουμε μία διαφορά. Βέβαια στη συνέχεια τη χάσαμε από απροσεξίες μας, αλλά μείναμε ψύχραιμοι και καταφέραμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο του αγώνα.

Εσύ, ήσουν καθοριστικός για την ομάδα σου τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Έχεις αυτοπεποίθηση στον Ηλυσιακό;

"Νιώθω καλά στην ομάδα. Με εμπιστεύεται ο προπονητής μου αλλά και οι συμπαίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Απλά κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα να κερδίζει και να μαζεύει βαθμούς".

Μέσα στην έδρα του ο Ηλυσιακός παρουσιάζεται πιο δυνατός κι αισίως έφτασε την 4η νίκη του σε 5 ματς...

"Είναι αλήθεια ότι κάνουμε καλό... δίδυμο με τον κόσμο μας! Μέσα στην έδρα μας νιώθουμε άνετα, με αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό που δεν χάνουμε τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και φυσικά είναι πολύ σημαντικό που έχουμε κερδίσει ομάδες που έχουν πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με εμάς".

Τι θεωρείς ότι φταίει στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ηλυσιακού;

"Ίσως να είναι και θέμα ψυχολογίας, αλλά σε πρώτη φάση είχαμε και δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις καθώς αντιμετωπίσαμε πολλές δυνατές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, το Ρέθυμνο, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα ίσως να έχουμε κάποια παιχνίδια στα μέτρα μας. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίκαρο που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε".

Πάντως, ο Ηλυσιακός με την 4η φετινή του νίκη μπήκε στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος, πιστεύεις σε μία υπέρβαση της ομάδας;

"Ήταν ένα παιχνίδι-τελικός για εμάς και είναι σίγουρο ότι αν γυρίσει η ψυχολογία μας και αυξήσουμε τη συγκομιδή βαθμών θα είναι καλύτερα για εμάς. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολο στόχος για εμάς η είσοδος στην 8άδα, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν να μπουν στα πλέι οφ. Η αλήθεια είναι ότι αν στοχεύουμε πιο ψηλά ίσως να πετύχουμε πιο εύκολα τον πραγματικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Είναι κρυφός πόθος μου τα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στην παραμονή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ