ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανέλαβε τιμ μάνατζερ ο Καρβέλας

Ανέλαβε τιμ μάνατζερ ο Καρβέλας
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Καρβέλα στη θέση του τιμ μάνατζερ. Διαβάστε τι είπε ο έμπειρος παράγοντας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Ηλυσιακός καλωσόρισε στην οικογένεια του συλλόγου, τον Δημήτρη Καρβέλα ο οποίος ανέλαβε το πόστο του τιμ μάνατζερ.

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον Δημήτρη Καρβέλα. Ο πολύπειρος παράγοντας θα αναλάβει καθήκοντα team manager, ώστε με τη γνώση του και την εμπειρία του να συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καρβέλας υπογράμμισε ότι είναι πολύ χαρούμενος ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παντελή Γαμπιεράκη: "Είναι χαρά και μεγάλη τιμή για μένα που μπαίνω στην οικογένεια του Ηλυσιακού. Η εκτίμηση που τρέφω για τον Παντελή Γαμπιεράκη είναι μεγάλη, ενώ πιστεύω πάρα-πάρα πολύ στον άνθρωπο και προπονητή, Δημήτρη Παπανικολάου, που θεωρώ ότι θα κάνει καριέρα ανάλογη με αυτή που είχε ως παίκτης.

Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε η ομάδα να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους τομείς και το έργο μου γίνεται σαφώς ευκολότερο με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Ανδρέα Παπαντωνίου, για τον οποίο τα λόγια είναι φτώχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ