ΑΡΗΣ

Ζάρας για δύο χρόνια

Ζάρας για δύο χρόνια
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Θόδωρο Ζάρα για συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια. Επαφή και με τον Ντρου Νέιμικ.

Το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Θόδωρο Ζάρα για συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Ο πρώην γκαρντ και αρχηγός του ΚΑΟΔ περιμένει στο ακουστικό του ακόμη και για την τελική συνάντηση που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Μία εξέλιξη που αν έχει αίσιο τέλος όπως είναι και το πιο πιθανό σενάριο βάσει της από κοινού επιθυμίας των δύο πλευρών θα φέρει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη τον δεύτερο φετινό Έλληνα σκόρερ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το μόνο που απομένει στο φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον 28χρονο γκαρντ έχει να κάνει με την εύρεση της χρυσής τομής στο οικονομικό, όπου η διαφορά δεν είναι μεγάλη, καθώς υπάρχει ταύτιση για διετή συνεργασία.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζάρα ο Άρης θα καλύψει άμεσα στο ρόστερ του το κενό που δημιουργήθηκε από την απόφαση του διεθνή Βόσνιου γκαρντ να αποδεχθεί την πρόταση της ρουμάνικης Κλουζ. Πρόταση που είχε να κάνει για διετές συμβόλαιο έναντι του ποσού των 180.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ στον Άρη δεν πρόκειται να κινηθούνε την δεδομένη χρονική στιγμή για τον Δημήτρη Μαυροειδή. Τόσο γιατί ο διεθνής σέντερ θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού όσο και λόγω των απαιτήσεών του. Ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται στην πορεία του καλοκαιριού.

Ακόμη η πλευρά του Άρη θέλει να κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Ντρου Νέιμικ πριν ο Αμερικανός σέντερ φύγει αύριο για τις ΗΠΑ. Δείγμα της επιθυμίας του Δημήτρη Πρίφτη να τον διατηρήσει στο ρόστερ του με δεδομένο ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εξάλλου και ο Νέιμικ δείχνει να έχει ως πρώτη του επιλογή να παραμείνει στον Άρη. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε πρώτος μπλοκέρ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Και στην δική του περίπτωση βαρόμετρο θα αποτελέσει το οικονομικό δεδομένου ότι θα χρειαστεί να του γίνει αύξηση. Πληροφορίες κάνουνε λόγο πως είχε το πιο υψηλό συμβόλαιο, κι ενώ το νέο μπάτζετ θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ