ΑΡΗΣ

Χωρίς Τσαλδάρη στην Γλυφάδα

Χωρίς Τσαλδάρη στην Γλυφάδα
INTIME SPORTS

Οριστική είναι η απουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη από το μεθαυριανό (11/02) παιχνίδι του Άρη με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας.

Οι εκ νέου ενοχλήσεις του Δημήτρη Τσαλδάρη στον δικέφαλο τον θέτουν εκτός μάχης του παιχνιδιού με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ενοχλήσεις τις οποίας ο 31χρονος διεθνής γκαρντ του Άρη αισθάνθηκε εκ νέου προχθές στο "Αστρομπάλ" της Λιόν στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

Για τον λόγο αυτό και ο Τσαλδάρης στην διάρκεια του σημερινού απογεύματος ήταν να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα με αυτό που παραμένει άγνωστο είναι αν γλίτωσε ή όχι την υποτροπή.

Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν επισκέφθηκε τον γιατρό του Άρη, Μίλτο Θεοδώρου, κάτι που μπορεί να γίνει είτε στην συνέχεια της ημέρας είτε αύριο.

Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδειξε στους παίκτες του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης βίντεο με τα λάθη που υπέπεσαν στο προχθεσινό παιχνίδι με την Βιλερμπάν με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα με 79-52.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ