ΑΡΗΣ

Χωρίς Τσαλδάρη, αλλά με Ταπούτο

Χωρίς Τσαλδάρη, αλλά με Ταπούτο

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο τον Πανιώνιο χωρίς τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Στα ευχάριστα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή η επιστροφή του Χρήστου Ταπούτου.

Ο Άρης είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο, από την οποία θα απουσιάσει ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Στα ευχάριστα, πάντως για τον προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή η παρουσία του Χρήστου Ταπούτου που θα πάρει κανονικά μέρος στο παιχνίδι.

Πρόκειται για ένα ματς κλειδί σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου. Άλλωστε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη μεριά του στάθηκε στη δυναμική του Αλεξανδρείου.

Οι δύο παίκτες είχαν χτυπήσει στον αγώνα της περασμένης στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας κόντρα στην τοπική ομάδα για την 2 αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.


Ο Τσαλδάρης αισθάνθηκε εκ νέου ενόχληση στον δικέφαλό του, εκεί όπου είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και τον ενοχλεί από τα τέλη Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να είχε τεθεί εξ αρχής νοκ άουτ.


Ακόμη και το γεγονός ότι ο υπέρηχος που υποβλήθηκε χθες δεν έδειξε κάτι ο διεθνής γκαρντ του Άρη απουσίασε από τις προπονήσεις της χθεσινής και σημερινής ημέρας και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.


Πλέον γίνονται προσπάθειες, ώστε να μην απουσιάσει και από το παιχνίδι της Τρίτης με την Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο για την 3 αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.


Σε αντίθεση με τον Τσαλδάρη ο Ταπούτος θα βρίσκεται κανονικά αύριο στην διάθεση του Αλεξανδρή έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον αχίλλειό του στην διάρκεια του παιχνιδιού της Τρίτης στο Ντόνετσκ.


Ωστόσο απών θα είναι και ο Ντομινίκ Τζέιμς που συνεχίζει να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Παρτιζάν Βελιγραδίου αλλά προς στιγμήν όπως φαίνεται μόνο στις προπονήσεις. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της σερβικής ομάδας για την Αδριατική Λίγκα με την ΚΡΚΑ ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι θεατής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ